Contact

*** VERTRAGING IVM CORONA ***

Door de hoeveelheid bestellingen ivm Corona kunnen wij niet altijd onze volgende werkdag levering garanderen. Wij hopen op uw begrip.

*** BERICHTGEVING VAN ONZE VERVOERDER IVM HANDTEKENINGEN IVM CORONAVIRUS ***

Handtekening ontvangst goederen:

Tijdens het lossen en laden van goederen willen wij zoveel mogelijk fysiek contact vermijden. Chauffeurs zouden het contactmoment tijdens het aftekenen voor uw zending zoveel mogelijk willen vermijden. Vandaar dat wij om uw naam kunnen vragen en deze zelf vermelden op de aftekenlijst. Ditzelfde geldt ook voor het aftekenen van de bevestigingsrapporten na het laden van uw vracht.

Bedankt voor uw begrip

******************************

Contactgegevens

Houtpellets-Online.EU  (J.G. van Dooren B.V.)
Achter de Watertoren 11
2182 DV  Hillegom
info@houtpellets-online.eu
T : +31 252 241251
F : +31 252 523512
KVK 28106065
BTW-NR 8102.15.536.B.01

Sinds 1895

HOUTPELLETS-ONLINE.EU is een geregistreerde merknaam van J.G. van Dooren B.V.   Dit familiebedrijf stamt uit 1895 en heeft een rijke historie in personen en goederenvervoer. Het bedrijf wordt op dit moment geleid door de 5e generatie Van Dooren’s.  Uit onze logistieke activiteiten zijn een aantal webshops ontstaan waaronder HOUTPELLETS-ONLINE.EU.  Door onze eigen transport en warehousing  van houtpellets, bieden wij onze klanten de hoogste service tegen de scherpste tarieven.

van Dooren Transport | Houtpellets

CO2-neutraal

Ons warehouse en kantoren in Hillegom zijn sinds 2015 volledig CO2 neutraal door het plaatsen van 1.000 zonnepanelen. Het gehele dak van het warehouse (5.000 m2) is voorzien van zonnepanelen. Hiermee zijn wij meer dan 100% selfsupporting.

Leveringen

Wij leveren houtpellets alleen in Nederland & België. Pelletkorven kunnen wij eventueel tegen meerprijs leveren in heel Europa. Woont in buiten Nederland of België en heeft u interesse in een pelletkorf? Stuur even een berichtje via het onderstaande contactformulier. Bestellingen binnen Nederland vandaag besteld (betaald met iDeal) vóór 12.00 uur zijn de volgende werkdag in huis. Voor bestellingen in Belgie (betaald met MisterCash) hanteren wij een leveringstermijn van 48 uur (let op! geen weekendlevering). Bestellingen per factuur dienen eerst betaald te zijn voordat tot uitlevering overgegaan wordt. Onze pelletkorven worden ten alle tijden i.c.m. een gratis zak De Lange pellets per pakketdienst verzonden. U ontvangt na de bestelling en betaling een Trackingcode van de pakketdienst. U kunt dus zelf uw pakket volgen. Pelletleveringen worden per vrachtwagen geleverd. Onze vervoerder stelt u per email op de hoogte betreffende de ETA (verwachte aankomsttijd) van de bestelling. De zending wordt bij u met een vrachtwagen met laad/losklep geleverd. U kunt bij de order vermelden waar de pellets neergezet kunnen worden. De chauffeur zal de pellets op de gewenste plaats neerzetten (bijvoorbeeld bij of in uw schuur) mits deze goed bereikbaar is met een palletwagen.

Afhaalkorting

Wilt u uw zending komen afhalen in Hillegom? Dit kan alleen op afspraak via het onderstaande contactformulier. Wij kunnen dan tijdig starten met het picken van de order en zorgen dat uw bestelling klaar staat op het moment van afhalen. Dit bespaart u onnodige  wachttijd. U krijgt op houtpellets € 25,- afhaalkorting op de webshopprijzen.  Op de pelletkorven krijgt u € 5,- afhaalkorting op de webshopprijzen. Wij hebben geen PIN mogelijkheden.

Contactformulier

 

Verificatie