Contact

Contactgegevens

Houtpellets-Online.EU  (J.G. van Dooren B.V.)
Achter de Watertoren 11
2182 DV  Hillegom
info@houtpellets-online.eu
T : +31 252 241251
F : +31 252 523512
KVK 28106065
BTW-NR 8102.15.536.B.01

Levering rond Kerst en Nieuwjaar

Met de feestdagen voor de deur, willen we je alvast informeren over onze dienstverlening deze periode.

Vrijdag 27 december zijn wij gesloten en vinden er geen uitleveringen en afhalingen plaats. Bestellingen op dinsdag 24-12 ( de goederen moeten tussen 11.00 – 13:00 kaar staan) worden maandag 30-12 uitgeleverd.

Dinsdag 31 december zijn wij gesloten en vinden er geen uitleveringen en afhalingen plaats. Bestellingen op maandag 30-12 worden donderdag 02-01 uitgeleverd.

Gebroken weken zorgen soms voor extra drukte op onze sorteercentra en distributieroutes. Verstuur je zendingen daarom tijdig, zodat je zorgeloos kunt gaan genieten van de gezellige feestdagen.

Namens Team Houtpellets Online EU wensen wij u alvast een hele fijne decembermaand toe!!! 

Sinds 1895

HOUTPELLETS-ONLINE.EU is een geregistreerde merknaam van J.G. van Dooren B.V.   Dit familiebedrijf stamt uit 1895 en heeft een rijke historie in personen en goederenvervoer. Het bedrijf wordt op dit moment geleid door de 5e generatie Van Dooren’s.  Uit onze logistieke activiteiten zijn een aantal webshops ontstaan waaronder HOUTPELLETS-ONLINE.EU.  Door onze eigen transport en warehousing  van houtpellets bieden wij onze klanten de hoogste service tegen de scherpste tarieven.

van dooren transport nieuwbouw (5)kl

CO2-neutraal

Ons warehouse en kantoren in Hillegom zijn sinds 2015 volledig CO2 neutraal door het plaatsen van 1.000 zonnepanelen. Het gehele dak van het warehouse (5.000 m2) is voorzien van zonnepanelen. Hiermee zijn wij meer dan 100% selfsupporting.

Leveringen

Wij leveren houtpellets alleen in Nederland & België. Pelletkorven kunnen wij eventueel tegen meerprijs leveren in heel Europa. Woont in buiten Nederland of België en heeft u interesse in een pelletkorf? Stuur even een berichtje via het onderstaande contactformulier. Bestellingen binnen Nederland vandaag besteld (betaald met iDeal) vóór 15.00 uur zijn de volgende werkdag in huis. Voor bestellingen in Belgie (betaald met MisterCash) hanteren wij een leveringstermijn van 48 uur (let op! geen weekendlevering). Bestellingen per factuur dienen eerst betaald te zijn voordat tot uitlevering overgegaan wordt. Onze pelletkorven worden ten alle tijden i.c.m. een gratis zak De Lange pellets per pakketdienst verzonden. U ontvangt na de bestelling en betaling een Trackingcode van de pakketdienst. U kunt dus zelf uw pakket volgen. Pelletleveringen worden per vrachtwagen geleverd. Onze vervoerder stelt u per email op de hoogte betreffende de ETA (verwachte aankomsttijd) van de bestelling. De zending wordt bij u met een vrachtwagen met laad/losklep geleverd. U kunt bij de order vermelden waar de pellets neergezet kunnen worden. De chauffeur zal de pellets op de gewenste plaats neerzetten (bijvoorbeeld bij of in uw schuur) mits deze goed bereikbaar is met een palletwagen.

Afhaalkorting

Wilt u uw zending komen afhalen in Hillegom? Dit kan alleen op afspraak via het onderstaande contactformulier. Wij kunnen dan tijdig starten met het picken van de order en zorgen dat uw bestelling klaar staat op het moment van afhalen. Dit bespaart u onnodige  wachttijd. U krijgt op houtpellets € 25,- afhaalkorting op de webshopprijzen.  Op de pelletkorven krijgt u € 5,- afhaalkorting op de webshopprijzen. Wij hebben geen PIN mogelijkheden.

Contactformulier

 

Verificatie

[bigContact hours=on]